image

HauernMila

Arrangeres lørdag 25. september 2021 kl. 12:00.

HauernMila er et tilbud til alle som vil komme seg ut på en trimtur i marka og er overkommelig for de fleste. Det er også en lettløpt 10 km på grusveier for dem som har ambisjoner om en best mulig tid.

Start og mål er på Spiralen i Drammen.

image

Skikongen & HauernAften

Thorleif Haug Idretts- & Friluftsliv (THIF) 😊 inviterer ALLE ENTUSIASTER, PATRIOTER, MARKA TRAVERE, ENKLE FRISKLUFTELSKERE OG VENNER AVTHORLEIF HAUG til:

Spiralen 25.09.2021 kl 17.00

Etter Thorleif Haug Mila og Hauernløpet inviteres det til «trivselsfest». Håper man etter en tid med «pandemijaget», kan lette litt på trykket og nyte …

Herlig tre (3) retters i beste Spiralen stil; Kr. 750,- pr pers. (Drikke kommer i tillegg!)

Topp DJ & Trubadur, får oss til å lette på «klister foten», samt uformell Quiz. Mye positiv humor & (u)seriøse fakta. Gi alt; Prøv å vinn tur til Chamonix!

Takk til våre støttespillere!

Vi er svært glad for støtten vi får fra næringslivet! Dette betyr mye for vårt arbeid!

Winter Olympic Memories Event 2024

Tuesday 30.01.2024 it is 100 years since Norway and Thorleif Haug won the first gold medal in Nordic disciplines in the world’s first Winter Olympics, Chamonix 1924 – 2024 * The Countdown have started!

dager
8
5
8
timer
1
5
minutter
2
1
sekunder
3
7

Venneforeningen

Skikongens Venner ble stiftet på 80 års dagen for Thorleif Haugs død 12 desember 2014. Foreningen har som formål å bevare Thorleif Haugs barndomshjem for ettertiden, samt å fremme skikongens og den opprinnelige skisportens minne. ​ Foreningen vil arrangere ulike event i Hauerns navn, som Skileik for barn og ulike kulturarrangementer.

Haugstua

I 2014 ble Skikongens Venner stiftet med det formål å bevare stua for ettertiden. I samarbeid med nåværende eier er arbeidet med renovering og istandsettelse godt igang.

Historie

Her finner du info, historie, bilder og annet om Norges første skikonge og store vinterolympier Thorleif Haug.

Kildevern og opphavsrett

Billedkilder. Grunnet alder på de fleste av fotografiene og lite sporbar opprinnelse, er kildehenvisningene mangelfulle. Dette er under utbedring! Noen av bildene er hentet fra nettet, andre fra postkort og bøker. Om rettighetseier ikke finner rett kreditering bes vedkommende ta kontakt med webmaster postbud@skikongen.com

HauernSPORET

Fra Årkvisla til Holmenkollen …

Styret i Skikongens Venner

Dette er representantene i styret i perioden 2020 – 2021

Knut Olaf Kals

Formann

Marius Morin

Nestleder

Jan Morten Andersen

Sekretær

Hans Solberg

Kasserer

Inge Areklett

Styremedlem

Christian Stang

Styremedlem og eierrepresentant

Thorleif Haug var opptatt av